Stadsutvecklingsdagarna365

 

På vår arena Stadsutvecklingsdagarna365 träffas människor som

brinner för hållbara städer. Här kan företag och organisationer med ett särskilt starkt engagemang för stadsutveckling, och dess inverkan på klimatomställningen och social hållbarhet, bidra till viktiga

förändringar. Skräddarsydda webinarier med en mix av politiker,

forskare, opinionsbildare och entreprenörer bidrar till att lösa upp

knutar och föra frågor framåt.

Stadsutvecklingsdagarna365 är en uppskattad och välbesökt arena för samtal kring stadsutveckling under hela året. Det är också ett utmärkt alternativ till Almedalsseminarier. Vi vänder oss särskilt till branscher som bygg, fastighet, mobilitet, digitalisering, energi, vatten och avfall. Genom att samarbeta med Stadsutvecklingsdagarna365 när du rätt målgrupper som har inflytande över din hjärtefrågor. Vårt nätverk är gediget inom stadsutvecklings- och samhällsfrågor och på vår arena blir du en del av ett större sammanhang genom en etablerad kanal. 

Vi erbjuder dig som kund att i samarbete med Stadsutvecklingsdagarna365 bjuda in till ett livesänt webinarium som visas på vår YouTube-kanal och Facebooksida. Webinariet finns därefter tillgängligt för att titta på i efterhand.

Du hittar hela programmet med tidigare och kommande webinarier här

Är du och ditt företag eller organisation intresserade av att arrangera ett webinarie i samarbete med Stadsutvecklingsdagarna365?
Hör av dig till oss så berättar vi mer om vårt erbjudande och koncept. 

Micaela Klingspor - General för Stadsutvecklingsdagarna365, A Beautiful Soup

micaela.klingspor@abeautifulsoup.se
+46 736 70 81 89

Emelie Löthgren - vd A Beautiful Soup

emelie.lothgren@abeautifulsoup.se
+46 70 922 91 76

Ulf Kamne - vd A Beautiful Soup Göteborg

ulf.kamne@abeautifulsoup.se

+46 72 536 99 30