Medarbetare

Emelie Löthgren - Stockholm

Vd och partner

emelie.lothgren@abeautifulsoup.se
+46 70 922 91 76

Emelie Löthgren har en lång bakgrund som kommunikationskonsult, bland annat på Sund Kommunikation och Grayling. Hon har drivit långsiktiga projekt inom Public Affairs och Corporate Communication både för privata och offentliga uppdragsgivare.

 

Emelie har erfarenhet från politiskt arbete på olika nivåer och ett omfattande engagemang i hållbarhetsfrågor.

Emelie är utbildad på IHR vid Stockholms universitet och inom medie- och kommunikation, samt RMI Berghs. 

 

Per Ankersjö - Stockholm

Senior rådgivare och partner

per.ankersjo@abeautifulsoup.se

+46-722 46 20 10

Per Ankersjö har en lång bakgrund inom politiken, bland annat som stadsmiljöborgarråd och ansvarig för miljöpolitiken i Stockholms stad 2010-2014.

Han har också arbetat med uppgifter inom rikspolitiken såsom kommunpolitisk samordning och programarbete inom hållbarhet/miljö, idéprogram med mera. Han har omfattande erfarenhet av media, både från redaktionssidan och som intervjuobjekt i bland annat Ekots Lördagsintervju.

 

Per är utbildad inom samhällsplanering och nationalekonomi. I yrkeskarriären har han även arbetat i mediabranschen under tio år, bland annat som programledare och programchef för flera privata radiostationer.

Lukas Forslund - Stockholm

Senior rådgivare och partner

lukas.forslund@abeautifulsoup.se

+46 73 669 56 60

Lukas Forslund har arbetat politiskt på olika nivåer inom såväl riksdag, region som kommun. Inom Stockholms stad arbetade Lukas som kanslichef för Stadsmiljöroteln, han har även en bakgrund som förtroendevald i fullmäktige och i stadsbyggnads- och trafiknämnder.  

Stadsplanering, hållbarhets- och trafikfrågor är särskilda intressen för Lukas som även suttit som ordförande i Region Stockholms sjötrafikberedning. 

 

Lukas har en magisterexamen i statsvetenskap och har studerat retorik på kandidatnivå. 

Ulf Kamne - Göteborg

Vd Göteborg och partner

ulf.kamne@abeautifulsoup.se

+46-72 536 99 30

Ulf Kamne har gedigen erfarenhet från politik, konsultbransch och ideell organisation, närmare tio år från vardera. Han är van att röra sig både i och mellan dessa olika världar och miljöer. 

 

Som seniorkonsult och tidigare kommunalråd har Ulf starkt fokus på hållbar stadsutveckling och kommunikation. Ulf har varit ordförande för både Fastighetsnämnden och Byggnadsnämnden i Göteborg. Han har lång erfarenhet av strategiskt förändringsarbete och processledning. 

 

Ulf är vice ordförande i styrelsen för Lantmäteriet och har stor vana från styrelsearbete. Han är utbildad teaterproducent och van arrangör av event och seminarier. 

Mathias Axelsson - Göteborg

Konsult och projektledare

mathias.axelsson@abeautifulsoup.se

+46 72 536 00 71

 

Mathias Axelsson har tre års erfarenhet som kommunikationskonsult med uppdragsgivare från både privat och offentlig sektor. Han har främst arbetat med strategisk kommunikation för kunder inom energi, kemi, kollektivtrafik och kommersiella fastigheter, samt flera statliga myndigheter.

 

Tidigare har Mathias haft uppdrag som folkvald politiker i Göteborgs Stad, där han har suttit i nämnden för Kretslopp och Vatten. Han har därför god förståelse för politiska processer och frågor rörande hållbar stadsutveckling. 

Mathias har en master inom Europeiska studier vid Göteborgs universitet och har även studerat Political Science and Government vid Jacksonville University i Florida. På fritiden hittar man honom på fotbollsplanen i Gårda BK:s mörkröda matchställ.

Micaela Klingspor - Stockholm

Konsult och projektledare

micaela.klingspor@abeautifulsoup.se

+46 73 670 81 89

Micaela Klingspor har med sina 14 års erfarenhet inom kommunikationsbranschen en utförlig förståelse för PR och kommunikation, från strategi till operativt genomförande.

 

Under sina år som projektledande PR-konsult på en fullservicebyrå i Stockholm har Micaela arbetat med multinationella företag, lokala varumärken, organisationer samt stiftelser inom främst fastighetsbranschen och kultur- och upplevelseindustrin. Tidigare har Micaela även drivit en modellagentur och är expert på person-PR. 

På A Beautiful Soup arbetar Micaela bland annat med strategi och projektledning av event, webinarier, filmproduktion och person-PR.

Yuri Silva - Stockholm

Konsult

yuri.silva@abeautifulsoup.se

+46 70 759 83 03

Yuri Silva har 10 år bakom sig som kommunpolitiker i hemstaden Eskilstuna, bland annat som kommunfullmäktigeledamot. 

 

Politiskt har han arbetat som valsamordnare och politisk sekreterare och har gedigen erfarenhet av att arbeta gentemot media men även som intervjuobjekt under hans politiska engagemang som oppositionspolitiker.

 

Yuri är biolog och har studerat på mastersprogrammet i hållbar utveckling vid Uppsala Universitet. På A Beautiful Soup arbetar han bland annat med Digital Public Affairs och filmproduktion. På fritiden driver han ett företag som DJ och kulturentreprenör.

Elin Ulfhammer - Stockholm

Konsult och projektledare

elin.ulfhammer@abeautifulsoup.se

+46 76 367 37 63

Elin Ulfhammer har tre års erfarenhet som projektledare och konsult inom kommunikation. Hon har arbetat med Public Affairs och strategisk kommunikation samt projektledning av grafisk design och digital kommunikation för kunder inom både privat och offentlig sektor.  

 

Elin är utbildad jurist från Lunds universitet och har god erfarenhet av att tolka och tillämpa olika lagar och regelverk efter att ha arbetat på flera statliga myndigheter. Hon har även läst copywriting vid Berghs School of Communication. På fritiden utforskar gärna Elin nya delar av staden från sin cykel. 

Monica von Schmalensee - Stockholm 
Associerad seniorkonsult 

+46 70 653 60 46


 

Monica von Schmalensee är associerad seniorkonsult på A Beautiful Soup. Hon är arkitekt och tidigare vd för White Arkitekter mellan 2011-2017. Monica har ett stort engagemang inom hållbar stadsutveckling och har tidigare varit ordförande för Rådet för hållbara städer och Sweden Green Building Council. Vid sidan av samarbetet med A Beautiful Soup är Monica bland annat ordförande för Form/Design Center och rådgivare till Londons borgmästare. 

Gunnar Söderholm - Stockholm 
Associerad seniorkonsult 

gunnar.soderholm@abeautifulsoup.se

+46 73 668 16 30

Gunnar Söderholm är associerad seniorkonsult på A Beautiful Soup. Han är jurist och var Stockholms stads miljödirektör mellan 2006-2018. Innan dess var Gunnar biträdande stadsdirektör i Stockholms stad med ansvar för bland annat bostadsbyggande, ICT och trängselavgifter. Gunnars resa i staden inleddes som borgarrådssekreterare på fastighetsroteln 1989.

Roger Mogert - Stockholm

Associerad seniorkonsult

roger@opinea.se
+46 72 181 61 11

Roger Mogert är associerad seniorkonsult på A Beautiful Soup. Roger har varit borgarråd i Stockholms stad sedan 2002, senast som stadsbyggnads- och kulturborgarråd under åren 2014-2017. Hans engagemang i stockholmspolitiken sträcker sig tillbaka till tidigt 90-tal.

 

A BEAUTIFUL SOUP STOCKHOLM

A BEAUTIFUL SOUP GÖTEBORG

INTEGRITETSPOLICY

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se