Medarbetare

Emelie Löthgren - Stockholm

Vd och partner

emelie.lothgren@abeautifulsoup.se
+46 70 922 91 76

Emelie Löthgren har en lång bakgrund som kommunikationskonsult, bland annat på Sund Kommunikation och Grayling. Hon har drivit långsiktiga projekt inom Public Affairs och Corporate Communication både för privata och offentliga uppdragsgivare.

 

Emelie har en erfarenhet från politiskt arbete på olika nivåer och ett omfattande engagemang i hållbarhetsfrågor.

Emelie är utbildad på IHR vid Stockholms universitet och inom medie- och kommunikation, samt RMI Berghs. 

 

Per Ankersjö - Stockholm

Senior rågivare och partner

per.ankersjo@abeautifulsoup.se

+46-722 46 20 10

Per Ankersjö har en lång bakgrund inom politiken, bland annat som stadsmiljöborgarråd och ansvarig för miljöpolitiken i Stockholms stad 2010-2014.

Han har också arbetat med uppgifter inom rikspolitiken såsom kommunpolitisk samordning och programarbete inom hållbarhet/ miljö, idéprogram med mera. Han har omfattande erfarenhet av media, både från redaktionssidan och som intervjuobjekt i bland annat Ekots Lördagsintervju.

 

Per är utbildad inom samhällsplanering och nationalekonomi. I yrkeskarriären har han även arbetat i mediabranschen under tio år, bland annat som programledare och programchef för flera privata radiostationer.

Lukas Forslund - Stockholm

Senior rågivare och partner

lukas.forslund@abeautifulsoup.se

+46 73 669 56 60

Lukas Forslund har arbetat politiskt på olika nivåer inom såväl riksdag, region som kommun. Inom Stockholms stad arbetade Lukas som kanslichef för Stadsmiljöroteln, han har även en bakgrund som förtroendevald i fullmäktige och i stadsbyggnads- och trafiknämnder.  

Stadsplanering, hållbarhets- och trafikfrågor är ett särskilt intresse för Lukas som även suttit ordförande i Region Stockholms sjötrafikberedning. 

 

Lukas har en magisterexamen i statsvetenskap och har studerat retorik på kandidatnivå. 

Ulf Kamne - Göteborg

Vd Göteborg och partner

ulf.kamne@abeautifulsoup.se

+46-72 536 99 30

Ulf Kamne har gedigen erfarenhet från politik, konsultbransch och ideell organisation, närmare tio år från vardera. Han är van att röra sig både i och mellan dessa olika världar och miljöer. 

 

Som seniorkonsult och tidigare som kommunalråd har Ulf starkt fokus på hållbar stadsutveckling och kommunikation. Ulf har varit ordförande för både Fastighetsnämnd och Byggnadsnämnd i Göteborg. Han har lång erfarenhet av strategiskt förändringsarbete och processledning. 

 

Ulf är vice ordförande i styrelsen för Lantmäteriet och har stor vana från styrelsearbete. Han är utbildad teaterproducent och van arrangör av event och seminarier. 

Nanna Mannerfelt - Stockholm

Projektledare

nanna.mannerfelt@abeautifulsoup.se
+46 76 367 37 63

Nanna Mannerfelt arbetar inom kommunikation, mediehantering, projektledning och event. Hon har erfarenhet inom flera discipliner och har därför lätt att sätta sig in i olika frågeställningar och har en förmåga att hitta rätt och oväntade vinklar för kommunikationsaktiviteter. 

 

Hon har tidigare arbetat på en kommunikationsbyrå som arbetade brett inom kultur, politik och näringsliv och har de senaste åren varit kommunikationsansvarig för en restaurangkoncern och kommunikationschef för branschförbundet för arkitekter och ingenjörer. 

 

Nanna studerade företagsekonomi och psykologi på Uppsala Universitet och har en examen i Medie- och kommunikationsvetenskap från JMK, Stockholms Universitet.

Fredrik Timell - Stockholm

Projektledare

fredrik.timell@abeautifulsoup.se
+46 70 288 05 92

Fredrik Timell har fyra års erfarenhet från PR-byrå och arbete med public affairs för kunder inom bland annat energi, transport, finans och teknik, både för den svenska och internationella marknaden. Han har även erfarenheter från rådgivning inom varumärkes- och affärsstrategi samt egna entreprenöriella projekt. På A Beautiful Soup jobbar Fredrik som konsult och projektledare. 

 

Fredrik har en M.Sc. i teknologi från KTH och har studerat företagsekonomi på Stockholms universitet. Utöver sitt arbete på A Beautiful Soup skriver och producerar Fredrik en av Sveriges största podcaster om historia.

Yuri Silva - Stockholm

Junior konsult

yuri.silva@abeautifulsoup.se

+46 70 759 83 03

Yuri Silva har 10 år bakom sig som kommunpolitiker i hemstaden Eskilstuna, bland annat som kommunfullmäktigeledamot. 

 

Politiskt har han arbetat som valsamordnare och politisk sekreterare och har gedigen erfarenhet av att arbeta gentemot media men även som intervjuobjekt under hans politiska engagemang som oppositionspolitiker.

 

Yuri är biolog och har studerat på mastersprogrammet i hållbar utveckling vid Uppsala Universitet. På A Beautiful Soup arbetar han bland annat med podd, Digital Public Affairs, Social Media Content Marketing och filmproduktion. På fritiden driver han ett företag som DJ och kulturentreprenör.

Gunnar Söderholm - Stockholm 
Associerad seniorkonsult 

gunnar.soderholm@abeautifulsoup.se

+46 73 668 16 30

Gunnar Söderholm är associerad seniorkonsult på A Beautiful Soup. Han är jurist och var Stockholms stads miljödirektör mellan 2006-2018. Innan dess var Gunnar biträdande stadsdirektör i Stockholms stad med ansvar för bland annat bostadsbyggande, ICT och trängselavgifter. Gunnars resa i staden inleddes som borgarrådssekreterare på fastighetsroteln 1989.

Roger Mogert - Stockholm

Associerad seniorkonsult

roger@opinea.se
+46 72 181 61 11

Roger Mogert är associerad senior konsult på A Beautiful Soup. Roger har varit borgarråd i Stockholms stad sedan 2002, senast som stadsbyggnads- och kulturborgarråd under åren 2014-2017. Hans engagemang i stockholmspolitiken sträcker sig tillbaka till tidigt 90-tal.

 

A BEAUTIFUL SOUP STOCKHOLM

A BEAUTIFUL SOUP GÖTEBORG

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se